Productie Manager


Referentienummer Productie Manager in Grobbendonk : 0452

Productie Manager

Rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager // Focus op organisatie & planning + people management in een context van fabrieksuitbreiding en -automatisering // Compleet salarispakket inclusief firmawagen

Functieomschrijving

Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van alle productie activiteiten (40-tal spuitgietlijnen, vijfploegensysteem, 7 op 7) van een flexibel productieapparaat. De uitdaging ligt onder meer bij het realiseren van een efficiënte, flexibele organisatie en planning van de productie-activiteiten en op goed people-management. Recent werd er een nieuwe fabriekshal bijgebouwd waarin momenteel geïnvesteerd wordt in extra – in sterke mate geautomatiseerde – productie-installaties.

Een greep uit je takenpakket:

  • Opvolgen van het productierendement en van de kwaliteit van het eindproduct.
  • Initiëren en opvolgen van diverse optimalisatieprojecten in de productie.
  • Streven naar de ideale personeelsbezetting in een context met flexibele productienoden.
  • Behalen van de afgesproken productieplanning.
  • Onderhouden en ondersteunen van het veiligheidsbeleid op de vloer.
  • Aansturen van shiftleaders, ploegbazen en hun teams van productieoperatoren, 1ste lijnstechniekers/matrijzenstellers en heftruckchauffeurs.
  • Zorgen voor een goede wisselwerking met Technische Dienst, Supply Chain/Planning, de afdeling Matrijzen enz.

Korte omschrijving van onze opdrachtgever

Onze klant, Didak Injection NV, met productiefaciliteiten in Grobbendonk, behoort tot de Belgische top op het vlak van spuitgieten van technische producten en duurzame verpakkingsgoederen. Sinds de jaren ’60 zijn zij binnen de Benelux een absolute pionier en marktleider in het kunststof spuitgieten. Door middel van haar hoogtechnologisch en uitgebreid machinepark kan Didak Injection een maximale flexibiliteit en service aanbieden en werkt zij samen met een wijd verspreid cliënteel in binnen- en buitenland, van KMO tot multinational.

Didak Injection hecht veel belang aan het investeren in haar medewerkers en zet sterk in op o.a. moderniseren, digitaliseren en uitbreiden van de productiecapaciteiten. Het bedrijf tracht ook zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Alle energie is afkomstig van een biomassacentrale en eigen zonnepanelen. Ze beschikken eveneens over eigen installaties om gebruikte producten te recycleren tot grondstof voor het productieproces.

Gewenst profiel

  • Opleidingsachtergrond: bachelor of master in een technische richting, bij voorkeur in elektromechanica.
  • Uitstekende leidinggevende en goede organisatorische vaardigheden.
  • Op diplomatische en respectvolle wijze kunnen communiceren met verschillende niveaus & afdelingen.
  • In staat zijn om vlot het overzicht te bewaren bij onverwachte situaties en de juiste prioriteiten te stellen.
  • Kennis van kunststof spuitgieten is een duidelijke plus.
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels.
  • Aandachtig voor veiligheid op de werkvloer.
Aanbod

Deze vacature als Productie Manager is een mooie opportuniteit voor iemand die zijn of haar leidinggevende skills en organisatorisch en technisch inzicht wil laten renderen. Didak Injection biedt een stabiele KMO- werkomgeving met fijne collega’s in een hecht team, een open communicatie-cultuur en aantrekkelijke opportuniteiten tot opleiding en persoonlijke groei. Je kan rekenen op een compleet salarispakket met allerlei extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen met tank- en/of laadpas.

Contact opnemen

Heb je interesse in deze aantrekkelijke functie als Productie Manager?

Reageer dan met je cv en motivatiebrief via info@vp-recruitment.be met vermelding “ref 0452” of bel naar Wim Vander meiren op 0489 585 566 of naar Manu Pauwels op 0489 585 565.  Je kan rekenen op de nodige discretie.