Selectiekantoor & rekruteringskantoor voor ingenieurs, technische, supply chain en IT profielen.


De drijvende krachten achter selectiekantoor VP Recruitment

Vander meiren & Pauwels Recruitment – opgericht december 2010 – is een karaktervol selectiekantoor & rekruteringskantoor waarvan Manu Pauwels en Wim Vander meiren de bezielers zijn. In ons kantoor op het het Antwerpse Zuid ontvangen wij onze klanten en kandidaten in een aangenaam en professioneel kader.

Onze grootste expertise ligt binnen de domeinen ICT, Techniek, Engineering & Supply Chain.

Ons selectiekantoor & rekruteringskantoor werkte al voor vele nationale en internationale ondernemingen zoals BelgoprocessFANUC, Chemours, BexcoPlasma Industries, Mainnovation, I-care, Praxair, Plastic Omnium,  McBride , Nippon Gases en vele andere referenties.

Vacatures voor technische profielen, ingenieursprofielen en IT'ers


Onze klanten, van KMO tot multinational, zijn actief in uiteenlopende sectoren.

VP Recruitment staat hen bij in de werving & selectie van ICT’ers, ingenieurs-, technische en supply chain profielen.

Bekijk hier onze actuele vacatures.
Werving & selectie

Ons selectiekantoor & rekruteringskantoor: diensten en specialisaties


We richten ons op verschillende ervaringsniveaus: vanaf startende professionals tot en met senior managers.

Vander meiren & Pauwels Recruitment levert een rekruterings- en selectiedienst aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Wij worden ingeschakeld voor het invullen van vacatures van bepaalde of onbepaalde duur. We hebben eveneens een adviesfunctie. Zo wordt onze hulp ingeroepen om een aanwervingsbeleid kritisch te bekijken of om rekruteringscommunicatie te verfijnen. Wij zijn actief in verschillende sectoren, o.a. nucleair, chemie, farmacie, life sciences, medical , machinebouw, automotive, consulting, bouw, FMCG, automatisering, robotica… van KMO tot multinational.

Wij zijn gecertificeerde gebruikers van hoogwaardige tools voor gedragsanalyse, (emotionele) intelligentie en potentieelinschatting. Op die manier kunnen wij gefundeerd adviseren bij aanwervingen, maar ook in het kader van ontwikkeling, coaching of evaluatie van medewerkers.

Waarom kiezen voor ons selectiekantoor?


1. Bewezen expertise in én hoge succesratio bij moeilijk in te vullen vacatures waarvoor de doorsnee kanalen niet volstaan. Dit gaat van vacatures voor gekwalificeerd technisch uitvoerend personeel, over ingenieurs (expert / generalist / commercieel) en eerste lijnsleidinggevenden tot senior management profielen, over ICT profielen. We lichten graag persoonlijk toe hoe we het verschil maken.

2. Uitmuntend inzicht in de arbeidsmarkt in de sectoren techniek, engineering, supply chain en IT voor verschillende regio’s in Vlaanderen. Wij worden eveneens ingeschakeld voor vacatures op Benelux niveau.

3. Een zéér persoonlijke en betrokken aanpak met een sterke drive om uw vacatures in te vullen of om uw rekruteringsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

4. Wij beschikken over alle moderne recruitment tools en kunnen daarnaast bogen op een – door de jaren heen opgebouwd – omvangrijk, exclusief netwerk van professionele kandidaten.

Is uw interesse gewekt?

Contacteer ons!