Selectiekantoor & rekruteringskantoor voor werving en selectie van ingenieurs, technische, supply chain, ICT en management profielen


De drijvende krachten achter selectiebureau VP Recruitment

Vander meiren & Pauwels Recruitment – opgericht december 2010 – is een karaktervol selectiekantoor voor ingenieurs en technische profielen waarvan Manu Pauwels en Wim Vander meiren de bezielers zijn. In ons kantoor op het Antwerpse Zuid ontvangen wij onze klanten en kandidaten in een aangenaam en professioneel kader.

Onze grootste expertise ligt binnen de domeinen ICT, Techniek, Engineering & Supply Chain.

Ons selectiekantoor & rekruteringskantoor werkte al voor vele nationale en internationale ondernemingen zoals IKO Europe, KingspanBelgoprocessFANUC, Chemours, BexcoPlasma Industries, Mainnovation, I-care, Plastic Omnium,  McBride , Nippon Gases, The Crosby Group  en vele andere referenties. Hierbij ligt onze focus hoofdzakelijk op werving en selectie van ingenieurs en management profielen.

Vacatures voor ingenieurs-, technische, supply chain, ICT en senior management profielen


Onze klanten, van KMO tot multinational, zijn actief in uiteenlopende sectoren.

VP Recruitment staat hen bij in werving & selectie en voor advies omtrent het aanwervingsbeleid en/of rekruteringscommunicatie.

Bekijk hier onze actuele vacatures.

Ons selectiekantoor & rekruteringskantoor: diensten en specialisaties


Ons selectiebureau richt zich op verschillende ervaringsniveaus: vanaf startende professionals tot en met senior managers.

Ons selectiekantoor voor ingenieurs en technische profielen levert een rekruterings- en selectiedienst aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Wij worden ingeschakeld voor het invullen van vacatures voor ingenieurs of managers van bepaalde of onbepaalde duur. We hebben eveneens een adviesfunctie. Zo wordt onze hulp ingeroepen om een aanwervingsbeleid kritisch te bekijken of om rekruteringscommunicatie te verfijnen. Wij zijn actief in verschillende sectoren, o.a. nucleair, chemie, farmacie, life sciences, medical , machinebouw, automotive, consulting, bouw, FMCG, automatisering, robotica… van KMO tot multinational.

Wij zijn gecertificeerde gebruikers van hoogwaardige tools voor gedragsanalyse, (emotionele) intelligentie en potentieelinschatting. Op die manier kunnen wij gefundeerd adviseren bij werving en selectie van ingenieurs en management profielen, maar ook in het kader van ontwikkeling, coaching of evaluatie van medewerkers.

Waarom kiezen voor ons selectiekantoor?


1. Bewezen expertise in én hoge succesratio bij moeilijk in te vullen vacatures waarvoor de doorsnee kanalen niet volstaan. Dit gaat van vacatures voor gekwalificeerd technisch uitvoerend personeel, over ingenieurs (expert / generalist / commercieel) en eerste lijnsleidinggevenden tot senior management profielen, over ICT profielen en supply chain profielen. We lichten graag persoonlijk toe hoe we het verschil maken.

2. Uitmuntend inzicht in de arbeidsmarkt in de sectoren techniek, engineering, supply chain en IT voor verschillende regio’s in Vlaanderen. Ons selectiekantoor voor ingenieurs en technische profielen wordt eveneens ingeschakeld voor vacatures op internationaal niveau.

3. Een zéér persoonlijke en betrokken aanpak met een sterke drive om uw vacatures in te vullen of om uw rekruteringsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

4. Wij beschikken over alle moderne recruitment tools en kunnen daarnaast bogen op een – door de jaren heen opgebouwd – omvangrijk, exclusief netwerk van professionele kandidaten.

Is uw interesse gewekt?

Contacteer ons!