Vacatures voor ingenieurs en managers


Vacatures voor managers en ingenieurs laten invullen door VP Recruitment


VP Recruitment uit Antwerpen vult voor uw bedrijf vacatures in voor ingenieurs, technische profielen en managers met zorgvuldig geselecteerde kandidaten. Zowel een manager als een ingenieur hebben veel verantwoordelijkheden in hun job. In de vacatures voor managers en ingenieurs wordt de focus vaak gelegd op de ervaring en de opleiding waar deze profielen al over beschikken. Een manager kan zo verantwoordelijk zijn over een groep mensen, een team, projecten, markten of producten. Doelstellingen vertalen naar acties, bevoegdheden delegeren en bijsturen waar nodig zijn enkele taken van een manager. Een ingenieur daarentegen gebruikt zijn technische kennis om problemen op te lossen.

 

Uw vacatures voor ingenieurs en managers


Wanneer uw bedrijf op zoek is naar hoogopgeleide en ervaren ingenieurs of managers, is dit geen eenvoudige klus. Managers en ingenieurs zijn vaak hoogopgeleide profielen die goed in de markt liggen, en dus ook al vaak een voltijdse job hebben. Als headhunter in engineering en management profielen beschikken we over een sterke database van kandidaten die latent op zoek zijn naar een nieuwe job in dezelfde functie. Met een plan van aanpak voor elke opdracht, vindt ons rekruteringskantoor voor technische profielen zo de kandidaten die bij uw vacatures voor managers en ingenieurs aansluiten.

 

Werkwijze van VP Recruitment


Bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering gaan we ver voor onze klanten, heel ver. Zeg maar gerust dat we ons onbegrensd engagement graag tonen. We beogen dan ook een duurzame samenwerking waarbij we onze persoonlijke aanpak blijven toepassen. We denken graag mee na met uw bedrijf en delen onze kennis van zaken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een grondige analyse van en een gefundeerd advies over uw huidig aanwervingsbeleid en de rekruteringscommunicatie die uw bedrijf gebruikt.

 

Onze troeven

  • Meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering, selectie, direct en executive search.
  • Persoonlijke benadering van elke rekruteringsopdracht.
  • We werkten al samen met zowel nationale als internationale ondernemingen.
  • Uw contactpersoon blijft steeds dezelfde, om zo uw bedrijfscultuur en visie zo goed mogelijk te begrijpen en bewaren.
  • Goede database met hoogstaande profielen om zelfs de moeilijk in te vullen vacatures succesvol in te vullen.
  • Dankzij onze recruitment tools kunnen we het gedrag, de intelligentie en de capaciteit van zowel onze kandidaten testen als uw huidige medewerkers coachen en begeleiden.
  • Actief in diverse sectoren, zoals automotive, nucleaire sector, machinebouw, R&D, automatisering, bouw, chemie, supply chain, ICT, robotica…

 

Heeft u zelf vacatures voor technische profielen, managers of ingenieurs?

De aanwerving van de juiste kandidaten voor uw vacatures van managers en ingenieurs zijn niet altijd eenvoudig in te vullen. Schakel daarom Vander meiren & Pauwels Rekrutering in. Neem contact op met ons selectiekantoor voor meer informatie of maak een afspraak. We helpen u graag verder.

Vacatures voor ingenieurs en managers