Executive search kantoor in Antwerpen voor managers en ingenieurs


Executive search kantoor in Antwerpen en Vlaanderen


Vander meiren & Pauwels Rekrutering is hét executive search kantoor in Antwerpen bij uitstek voor engineering gerelateerde vacatures. U kunt bij ons terecht voor de invulling van uw engineering vacatures en profielen. Onze taak bestaat eruit om de juiste profielen voor de juiste functies aan te werven.

 

Wat doet een executive search kantoor?

Een executive search kantoor wordt ingeschakeld door bedrijven om het meest geschikte en relevante profiel te vinden voor een openstaande vacature. Deze profielen horen vaak toe aan kandidaten die al een voltijdse job hebben, en zich willen heroriënteren. Deze kandidaten zijn vaak tevreden over hun huidige functie en willen hun kennis ook wel eens op andere fronten inzetten. Vander meiren & Pauwels Rekrutering zorgt ervoor dat uw engineering vacatures met hoogstaande profielen ingevuld worden.

 

Troeven van ons executive search kantoor in Antwerpen

  • Vander meiren & Pauwels Rekrutering is een executive search kantoor in Antwerpen met meer dan 15 jaar ervaring.
  • We hebben een hoge succesratio bij moeilijk in te vullen engineering vacatures en andere high end profielen.
  • Ons selectiekantoor is erg betrokken. We gaan steeds op zoek naar de juiste profielen voor uw openstaande vacatures en helpen u om uw algemene rekruteringsbeleid naar een hoger niveau te tillen.
  • We zijn gespecialiseerd in de aanwerving van profielen voor de volgende domeinen: techniek, engineering, supply chain en IT. Voor de sectoren nucleair, chemie, farmacie, life sciences, medical, machinebouw, automotive, consulting, bouw, FMCG, automatisering en robotica bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Daarnaast beschikken we over hoogwaardige tools voor gedragsanalyses, emotionele intelligentie en potentieel-inschattingen. Ons advies is dus steeds gefundeerd waardoor we steeds de juiste coaching aan uw medewerkers kunnen geven.

 

Engineering vacatures en profielen


Of u nu een maintenance engineer, een service engineer, process engineer of een project engineer zoekt, bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering bent u aan het juiste adres. Binnen onze engineering vacatures gaan we in het bijzonder op zoek naar hooggeschoolde profielen die hun kennis gebruiken om technische, natuurwetenschappelijke, technologische en organisatorische oplossingen te ontwikkelen. Ook verbeteringen van het productieproces horen vaak tot het takenlijstje van een ingenieur. We werkten al voor veel nationale en internationale ondernemingen en staan te trappelen om ook met uw onderneming een duurzame samenwerking aan te gaan.

 

Op zoek naar engineering vacatures en profielen?

Bent u zelf op zoek naar engineering vacatures of wilt u samenwerken met ons executive search kantoor in de regio Antwerpen? Neem contact op met ons. We helpen u graag verder.

Executive search kantoor in Antwerpen voor engineering vacatures