Headhunter voor engineering in Antwerpen en Vlaanderen


Wat doen we als headhunter in Antwerpen en Vlaanderen?


Als headhunter in engineering in Antwerpen gaat Vander meiren & Pauwels Recruitment op zoek naar het ideale engineering profiel voor uw bedrijf en zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met sterke reputatie bij klanten en kandidaten: zie Referenties. Het is onze taak als headhunter in Antwerpen om voor onze klant de beste kandidaat te vinden voor de openstaande vacature. Headhunting is een aanwervingstechniek die voornamelijk gebruikt wordt voor profielen die moeilijk in te vullen zijn. Als headhunter van engineering profielen gaan we dan ook op zoek naar de bijzondere vaardigheden waarover een ingenieur beschikt.

We onderzoeken eerst het profiel dat uw bedrijf nodig heeft. We gaan een stapje verder en bekijken niet enkel uw openstaande vacatures. Zo kunnen we ook uw aanwervingsbeleid even onder de loep nemen. Daarna bekijken we intern welke aanwervingsmiddelen we toepassen. We gaan op zoek naar het juiste profiel in onze database en leggen de nodige contacten.

 

Een headhunter voor engineering profielen


De kandidaten voor uw engineering functies zijn niet altijd actief op zoek naar een nieuwe job, waardoor de aanwerving niet altijd over een leien dakje verloopt. Vaak zijn deze kandidaten dus latent op de markt aanwezig. De deur naar een nieuwe job staat al op een kier. Als headhunter in de regio Antwerpen gaan we steeds op zoek naar de beste match voor uw bedrijf. We kijken welke vaardigheden en ervaring deze profielen al hebben en hoe groot de motivationele en culturele fit kan zijn.

De engineering profielen die we invullen, zijn heel divers. De kandidaten kunnen een bachelor- of masterdiploma hebben in de industriële wetenschappen, zoals elektromechanica, automatisering, autotechnologie, onderhoudstechnologie, energietechnologie, procestechnologie… Daarnaast kijken we naar de eventuele ervaring met machines of bedrijven die deze kandidaten al hebben.

 

De voordelen van VP Recruitment, headhunter in Antwerpen

  • Met meer dan 15 jaar ervaring leggen we als headhunter in engineering een gedegen expertise voor.
  • We werkten al samen met zowel nationale als internationale bedrijven.
  • Naast het rekruteren en selecteren, bieden wij ook een gefundeerd advies aan voor uw aanwervingsstrategie en rekruteringscommunicatie.
  • Ons selectiekantoor helpt ondernemingen in verschillende sectoren. Bijvoorbeeld chemie, farmacie, nucleair, machinebouw, FMCG, consulting, bouw, robotica, life sciences, medical, machinebouw, automotive…
  • We beschikken over specifieke tools om het gedrag, de intelligentie en het potentieel van kandidaten in te schatten. Deze tools zijn handig voor aanwervingen én voor de evaluatie van uw medewerkers.

 

Samenwerken met deze headhunter in engineering?

Wilt u meer weten over onze procedures als headhunter in Antwerpen? Of bent u zelf op zoek naar een headhunter in engineering? Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak. Vander meiren & Pauwels helpt u graag verder.

Headhunter voor engineering in Antwerpen