Executive search en headhunting bureau ICT en IT


Executive search bureau in ICT


Als executive search bureau voor ICT-profielen en als headhunting bureau voor IT-kandidaten helpt Vander meiren & Pauwels Recruitment uw bedrijf groeien. Een profiel van informatietechnologie houdt zich vooral bezig me de methoden en hulpmiddelen die uw bedrijf gebruikt om big data of andere informatie te verzamelen en verwerken. Denk hierbij aan softwaretoepassingen, codering en programmering. Daarnaast is een ICT-profiel gelinkt aan audio- of videotechnologie, telefonie en mediatechnologie.

Veel bedrijven in de nucleaire, chemische, automotive en robotica sectoren werken met specifieke machines en softwaretoepassingen. Wij ondersteunen u graag met het zoeken naar het juiste profiel, met zorg geselecteerd door ons headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen.

 

Wat doet een headhunting bureau met IT-profielen?


Veel IT’ers weten dat de markt naar hen op zoek is. Daarom is het belangrijk om met een goed executive search bureau voor ICT-profielen samen te werken. Als headhunting bureau sporen we IT-profielen op die perfect aansluiten bij uw bedrijf en bedrijfscultuur. Binnen Vander meiren & Pauwels Rekrutering is onze taak drieledig:

  1. We gaan op zoek naar de kandidaten die het beste bij uw profiel en bedrijf passen. Als headhunting bureau focussen we ons op profielen die al een voltijdse job hebben en enkel latent een nieuwe carrière ambiëren.
  2. We bieden u gefundeerd advies aan over uw aanwervingsbeleid en rekruteringscommunicatie.
  3. Binnen VP Recruitment voorzien we de nodige analysetools om gedrag, motivatie en bekwaamheid van uw medewerkers te beoordelen.

De voordelen van ons executive search bureau in ICT

Bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering hebben we intussen meer dan 15 jaar ervaring in werving en selectie. We hebben dus een bewezen expertise in en een hoge succesratio bij vacatures in de IT-domeinen. Daarnaast zijn we persoonlijk betrokken bij de hele aanwervingsprocedure en adviseren u over uw aanwervingsprocedure. We hebben een uitmuntend inzicht in de arbeidsmarkt van de ICT-sector en worden ingeschakeld op Benelux-niveau. Tot slot beschikken we over alle moderne tools en kunnen we op een exclusief en groot netwerk van professionele kandidaten rekenen.

Op zoek naar de beste match voor uw IT of ICT-profielen?

Vander meiren & Pauwels Rekrutering helpt u maar al te graag om uw IT en ICT-profielen met de geschikte kandidaat in te vullen. Neem contact op met ons voor meer informatie over ons executive search bureau voor IT en ICT.

Executive search en headhunting bureau ICT en IT