Headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen


Wat doet ons headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen?


Vander meiren & Pauwels Rekrutering is een selectiekantoor voor elke kmo en een headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen. Als headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen gaan we op zoek naar de juiste kandidaten voor bepaalde functieprofielen. Dit doen we in opdracht van onze klanten.

Deze kandidaten zijn vaak medewerkers in de grijze zone. Dit wil zeggen dat ons headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen op zoek gaat naar kandidaten die al een job hebben en dus latent op zoek zijn naar een nieuwe job. Deze medewerkers zijn tevreden met hun functie, maar willen vaak andere domeinen verkennen of hun expertise op meer vlakken inzetten.

 

Headhunten voor ingenieurs en management profielen

Bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering gaan we op zoek naar ingenieurs en management profielen binnen hoogstaande sectoren. Denk maar aan de techniek, supply chain, ICT, automotive, consulting, FMCG, automatisering, robotica, chemie, nucleair, farmacie… De taken van een management profiel kunnen sterk verschillen en hangen ook samen met de sector en de tak waarbinnen de manager tewerkgesteld wordt.

 

Ons selectiekantoor voor elke kmo


Ons selectiekantoor helpt elke kmo met de aanwerving van de juiste profielen. Naast het headhunten zelf, kunt u ook een beroep doen op ons om uw aanwervingsbeleid of uw rekruteringscommunicatie aan te scherpen. Of u nu een nationale of een internationale speler bent, bij VP Recruitment bent u aan het juiste adres!

 

De troeven van ons selectiekantoor voor kmo’s

  • We gaan op zoek naar de perfecte match voor uw ingenieurs en management profielen in heel België.
  • Binnen Vander meiren & Pauwels Rekrutering beschikken we over rekruteringstools die ons helpen om gefundeerd advies te geven bij aanwervingen. Daarnaast kunnen we deze tools inzetten om uw huidige medewerkers te coachen of evalueren.
  • U kunt een beroep doen op ons om uw aanwervingsbeleid onder de loep te nemen of om uw rekruteringscommunicatie te versterken.
  • Met meer dan 10 jaar ervaring staat ons selectiekantoor voor elke kmo open en werkten we al samen met zowel nationale als internationale ondernemingen.
  • We tonen steeds een onbegrensd engagement aan onze klanten. We beogen een duurzame samenwerking en zijn graag uw partner in rekrutering.

 

Een beroep doen op ons headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen?

Bent u nog op zoek naar een geschikt executive search en headhunting bureau om ICT en IT profielen in te vullen? Neem contact op met Vander meiren & Pauwels Rekrutering. We luisteren graag naar uw verhaal.

Headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen