Executive search kantoor voor IT en engineering


De taken van een executive search kantoor in IT en engineering


Vander meiren & Pauwels Rekrutering is een executive search kantoor dat IT en engineering profielen professioneel begeleidt en ondersteunt. Dit wil zeggen dat we op zoek gaan naar de beste kandidaat voor uw openstaande vacatures in het domein van IT en engineering. Hiervoor focussen we ons op medewerkers die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en dus al wat ervaring hebben in hun veld.

Ons executive search kantoor voor IT en engineering focust zich op hoogstaande sectoren, zoals chemie, nucleair, farmacie, automotive, robotica en life sciences. Hoogopgeleide en bedreven profielen aan onze klanten voorstellen is een must. Daarnaast bieden we ondersteuning aan om uw aanwervingsbeleid op punt te stellen. Ook uw rekruteringscommunicatie nemen we graag onder de loep.

Tot slot beschikken we over moderne rekruterings- en analysetools. Zo kunnen we het gedrag, de kennis en de capaciteit van uw nieuwe en huidige medewerkers analyseren. Op deze manier kan ons executive search kantoor in Antwerpen steeds de geschikte profielen naar voor schuiven.

Vacatures voor IT en engineering

Binnen Vander meiren & Pauwels Rekrutering stellen we kwaliteit boven kwantiteit. We vullen uw vacature pas in wanneer we overtuigd zijn van de kennis en capaciteit van onze kandidaat en gaan dus niet overhaast te werk. Om uw vacatures voor IT en engineering in te vullen, gaan we dan ook eerst uw vacatures zelf onder de loep nemen. Welke vaardigheden zoekt u? Profielen binnen de informatietechnologie en engineering zijn hoogopgeleid en niet altijd zo eenvoudig om in te vullen.

 

De troeven van ons executive search kantoor voor IT en engineering


  • Ons executive search kantoor voor IT en engineering bestaat al meer dan 10 jaar en is daarmee een echte expert in ons veld.
  • We hebben ervaring met nationale en met internationale bedrijfsomgevingen.
  • Ook voor moeilijke vacatures in IT en engineering slagen we erin om de geschikte kandidaat te vinden.
  • Ons executive search kantoor voor IT en engineering wordt geleid door een dynamisch duo, Wim Vander meiren & Manu Pauwels, waardoor er steeds een duidelijke interne communicatie plaatsvindt.
  • We beschikken over een exclusief en groot netwerk van professionele kandidaten.

 

Vullen wij weldra uw IT en engineering vacatures in?

Bent u nog op zoek naar een partner om in uw bedrijf de IT- en engineeringvacatures in te vullen? Vander meiren & Pauwels Rekrutering staat graag voor u klaar. Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak.

Executive search kantoor voor IT en engineering