Executive search kantoor voor supply chain profielen


Wat doet een executive search kantoor voor supply chain profielen?


Bij Vander meiren & Pauwels Recruitment gaan we als executive search kantoor voor supply chain profielen op zoek naar de geschikte profielen die bij uw bedrijfscultuur en uw bedrijf passen. Als bedreven speler beschikken wij over een professionele database met hoogwaardige kandidaten om uw supply chain profielen in te vullen. Ons executive search kantoor voor it en engineering helpt verschillende medewerkers, al dan niet met ervaring in de industriële context, aan de job van hun dromen.

Onze taak gaat dan ook verder dan de zuivere aanwerving van de juiste kandidaat. Zo beschikken we over rekruteringsmiddelen die ons helpen om uw aanwervingsbeleid en rekruteringscommunicatie te onderzoeken. Daarnaast hebben we analysetools om het gedrag, de kennis en het potentieel van uw huidige en nieuwe medewerkers onder de loep te nemen. Zo kunnen we u adviseren welke opleidingen of coaching van toepassing zijn binnen uw bedrijf.

 

Wat zijn supply chain profielen?

Een supply chain medewerker is verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke keten van goederen en diensten, van de leverancier tot aan de eindconsument. Voor deze profielen zijn de woorden ‘productieplanning’, ‘voorraadcyclus’ en ‘forecasting’ dagelijkse kost. Deze kandidaten zijn hoogopgeleid, zowel op bachelor- als op masterniveau. Een supply chain medewerker kan IT, Toegepaste Economische Wetenschappen, Bedrijfskunde, Finance of logistiek gestudeerd hebben. Of zich bijgeschoold hebben met APICS. En kunnen binnen elke tak van supply chain tewerkgesteld worden. Denk zo maar aan analisten, productieplanning, supply chain manager…

Tot slot zien wij als recruitment bureau voor engineers vaak profielen die uit een industriële of fabriekscontext komen. Schakel een expert in en laat deze supply chain vacatures in uw bedrijf invullen met sterke kandidaten via V&PR.

 

De troeven van ons executive search kantoor voor supply chain profielen


  • Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we een echte expert op het vlak van rekrutering, selectie, direct & executive search.
  • We werkten al met nationale en internationale ondernemingen samen.
  • We zijn actief in een waaier van sectoren, zoals farmacie, automotive, nucleair, robotica, machinebouw, R&D…
  • Door ons klein, maar gedreven team communiceren we intern zeer sterk.
  • Gemiddeld vullen we uw openstaande vacatures in op een periode van 4 tot 8 weken.

 

Een beroep doen op Vander meiren & Pauwels Rekrutering voor uw supply chain profielen?

Bent u nog op zoek naar een executive search kantoor dat de geschikte supply chain profielen voor u aanlevert? Dan bent u bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering aan het juiste adres. Contacteer ons voor meer info of maak een afspraak.

Executive search kantoor voor supply chain profielen