Headhunting in Vlaanderen voor hogere technische profielen


Jobs voor technische profielen


Vander meiren & Pauwels Rekrutering staat bekend om headhunting in Antwerpen en zoekt de gepaste kandidaten voor jobs voor technische profielen. Deze profielen zijn hoogopgeleide mensen in de IT, engineering, supply chain of techniek.

 

Headhunting in Antwerpen


Binnen Vander meiren & Pauwels Rekrutering doen we aan headhunting in de regio Antwerpen om knelpuntberoepen in te vullen. Vooral bij jobs voor technische profielen waarvoor het moeilijk is om de juiste diploma’s of vaardigheden te vinden, kunt u een beroep doen op ons kantoor. Vaak hebben kandidaten, voor uw jobs voor technische profielen, al een voltijdse job. Deze medewerkers zijn vaak achterliggend op zoek naar een nieuwe job, in dezelfde functie. Als headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen in de regio Antwerpen gaan wij dan op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw profiel in onze database.

Hiervoor gaan we eerst met u in gesprek. Naar welk profiel bent u exact op zoek? Welke vaardigheden wilt u terugzien? Kiest u voor een ervaren profiel of mag het iemand zijn die net met een eerste werkervaring bezig is? Daarna onderzoeken we onze database en gaan we in gesprek met mogelijke kandidaten. We gaan niet overhaast te werk. De kandidaat die we aan u voorstellen, is altijd de meest geschikte persoon voor de job.

 

Waarom een beroep doen op ons selectiekantoor

Als ervaren headhunter gaan we niet enkel uw jobs voor technische profielen invullen. We beschikken over moderne rekruteringsmiddelen waardoor we een gefundeerd advies kunnen én durven opstellen voor uw aanwervingsprocedure. Ook uw rekruteringscommunicatie durven we onder de loep te nemen. Daarnaast hebben we heel wat analysetools waarmee we het gedrag, de motivatie, de kennis en de capaciteit van zowel uw huidige als uw nieuwe medewerkers kunnen onderzoeken.

Onze troeven

  • Met meer dan 10 jaar ervaring in headhunting in en rond Antwerpen zijn we een gedegen expert.
  • We focussen ons op de kwaliteit van onze kandidaten. We verkiezen dan ook kwaliteit boven kwantiteit en gaan niet overhaast te werk.
  • In onze organisatie communiceren we intern heel duidelijk. Zo kunnen we onze klant steeds zo goed mogelijk verder helpen.
  • Het duurt ongeveer zo een 4 tot 8 weken om een kandidaat voor uw technische profielen in te vullen.
  • We hebben ervaring op nationaal en internationaal niveau in een brede waaier aan sectoren.

Op zoek naar een partner die goed is in headhunting in de regio Antwerpen?

Vander meiren & Pauwels Rekrutering is een gekende headhunter in Antwerpen. We gaan op zoek naar de geschikte kandidaten voor de invulling van uw jobs voor technische profielen. Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak.

Headhunting in de regio Antwerpen naar jobs voor technische profielen