Headhunting in Antwerpen en Vlaanderen voor hogere technische profielen


Jobs voor technische profielen


Vander meiren & Pauwels Rekrutering is een uitstekende partner in het vinden en selecteren van de gepaste kandidaten voor jobs voor technische profielen. Deze profielen zijn hoogopgeleide mensen in de IT, engineering, supply chain of techniek.

 

Direct & Executive search vanuit ons kantoor Antwerpen


Bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering specialiseren we ons in headhunting met voornaamste focus op de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant om knelpuntberoepen in te vullen. Vooral bij jobs voor technische profielen waarvoor het moeilijk is om de juiste diploma’s of vaardigheden te vinden, kunt u een beroep doen op ons kantoor. Vaak hebben kandidaten, voor uw jobs voor technische profielen, al een voltijdse job. Deze medewerkers zijn vaak achterliggend op zoek naar een nieuwe job, in dezelfde functie. Als headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen gaan wij dan op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw profiel in onze database.

Hiervoor gaan we eerst met u in gesprek. Naar welk profiel bent u exact op zoek? Welke vaardigheden wilt u terugzien? Welk niveau zoekt u? Welke motivatie en cultural fit zijn belangrijk? Daarna onderzoeken we onze database en gaan we in gesprek met mogelijke kandidaten. We gaan niet overhaast te werk. De kandidaat die we aan u voorstellen, is altijd de meest geschikte persoon voor de job.

 

Waarom een beroep doen op ons selectiekantoor

Als ervaren headhunter gaan we niet enkel uw jobs voor technische profielen invullen. We beschikken over moderne rekruteringsmiddelen waardoor we een gefundeerd advies kunnen én durven opstellen voor uw aanwervingsprocedure. Ook uw rekruteringsstrategie durven we onder de loep te nemen. Daarnaast hebben we heel wat analysetools waarmee we het gedrag, de motivatie, de kennis en de capaciteit van zowel uw huidige als uw nieuwe medewerkers kunnen onderzoeken.

Onze troeven

  • Met meer dan 15 jaar ervaring in headhunting in Vlaanderen zijn we een gedegen expert.
  • We focussen ons op de kwaliteit van onze kandidaten. We verkiezen dan ook kwaliteit boven kwantiteit en gaan niet overhaast te werk.
  • In onze organisatie communiceren we intern heel duidelijk. Zo kunnen we onze klant steeds zo goed mogelijk verder helpen.
  • Het duurt ongeveer zo een 4 tot 8 weken om een kandidaat voor uw technische profielen in te vullen.
  • We hebben ervaring op nationaal en internationaal niveau in een brede waaier aan sectoren.

Op zoek naar een partner die goed is in headhunting in de regio Antwerpen?

Vander meiren & Pauwels Rekrutering is een gekende headhunter in Antwerpen. We gaan op zoek naar de geschikte kandidaten voor de invulling van uw jobs voor technische profielen. Neem contact op met ons voor meer informatie of maak een afspraak.

Headhunting in de regio Antwerpen naar jobs voor technische profielen