Selectiekantoor voor HSE profielen & ESH & health safety & environment profielen


Wat doet een selectiekantoor voor HSE profielen?


Elke onderneming in de fabriekscontext, zoals de automotive, nucleair, chemie of bouwsector, moet beschikken over een interne dienst preventie en bescherming. Deze dienst bestaat meestal uit een of meer preventieadviseurs. Daarnaast worden ook milieucoördinators steeds belangrijker naarmate het belang van duurzaam ondernemen stijgt. Als selectiekantoor voor HSE profielen en selectiekantoor voor health, safety & environment profielen halen we alles uit de kast. Bij Vander meiren & Pauwels Rekrutering bent u aan het juiste adres.

Als selectiekantoor voor HSE of SHE profielen is onze taak drieledig.

  1. We gaan op zoek naar de juiste kandidaten voor uw openstaande vacature van health, safety en environment. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide medewerkers die latent op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging.
  2. We beschikken over gecertificeerde analysetools om het gedrag, de intelligentie en de capaciteit van mogelijke kandidaten én uw huidige medewerkers te onderzoeken.
  3. U kunt Vander meiren & Pauwels Rekrutering inschakelen om uw aanwervingsbeleid en rekruteringscommunicatie onder de loep te nemen. Met onze moderne rekruteringsmiddelen kunnen we hierover gefundeerd advies aanleveren op maat van de klant.

 

De troeven van ons selectiekantoor voor SHE profielen

Naast onze bewezen expertise en meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering en selectie, hechten we binnen ons selectiekantoor van HSE profielen belang aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast heeft ons headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen een uitstekend inzicht in de arbeidsmarkt in verschillende sectoren. Denk zo maar aan engineering, IT, supply chain en techniek. Tot slot hebben we ervaring met zowel nationale als internationale bedrijven.

 

Wat zijn health, safety & environment profielen?


Als selectiekantoor voor health, safety & environment profielen gaat Vander meiren & Pauwels Rekrutering op zoek naar kandidaten die opgeleid zijn in veiligheid of milieu. In het algemeen hebben deze profielen veiligheidskunde of integrale veiligheid gestudeerd. Of deze profielen hebben zich geheroriënteerd naar preventieadviseur.

Een preventieadviseur bestaat op 3 niveaus. Ieder niveau toont meer expertise. Als preventieadviseur is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle verplichtingen op het vlak van welzijn en veiligheid op de werkvloer. Een milieucoördinator kan enkel erkend worden op niveau A of B. Deze coördinator brengt de milieu-impact van het bedrijf in kaart en gaat na waar het bedrijf haar beleid kan verbeteren.

 

Een beroep doen op ons selectiekantoor voor HSE profielen?

Is uw bedrijf nog op zoek naar een nieuwe preventieadviseur of milieucoördinator? Bij ons selectiekantoor voor HSE en ESH profielen helpen we u graag verder. Neem contact op met ons voor een afspraak of voor meer informatie.

Selectiekantoor voor HSE & ESH & health safety & environment profielen