Recruitment bureau voor senior managers en engineers


De taak en verantwoordelijkheid van een recruitment bureau voor (senior) managers en engineers


Als recruitment bureau voor managers en engineers begeleidt Vander meiren & Pauwels Recruitment haar partners in elke aanwerving met de nodige expertise. We gaan bij iedere rekruteringsprocedure op zoek naar het geschikte profiel om uw manager- of engineerpositie in te vullen. Daarnaast helpen we onze partners om een efficiënt aanwervingsbeleid en duidelijke rekruteringscommunicatie te bereiken.

Tot slot verleent ons recruitment bureau voor managers en engineers advies aan de kandidaten zelf. Op die manier begeleiden we hoge profielen binnen ICT, techniek, engineering en supply chain naar de arbeidsmarkt. En zorgen we ervoor dat onze kandidaten binnen hun expertise evolueren en hun carrière naar een hoger niveau tillen.

 

De kracht van een goed recruitment bureau


Een samenwerking met VP Recruitment levert zowel voor uw bedrijf als voor een kandidaat heel wat voordelen op. Onze verantwoordelijkheid als headhunting bureau voor ingenieurs en management profielen gaat namelijk een stapje verder dan puur het juiste profiel aan het juiste bedrijf te linken. Een samenwerking met ons selectiekantoor is een meerwaarde, en wel hierom:

  • We garanderen u een onbegrensd engagement en streven steeds een samenwerking op lange termijn na. Voor onze klanten is geen moeite te veel. Referenties
  • We zijn een expert in rekruteringsprocedures binnen ICT, techniek, engineering en supply chain. Ons recruitment bureau voor managers en engineers focust zich dan ook op aanwervingen in het bijzonder in deze domeinen.
  • VP Recruitment is sinds 2010 een gevestigde waarde en een recruitment bureau voor managers en engineers. Wanneer u met ons in zee gaat, kunt u op onze expertise en onze hoge succesratio rekenen.
  • We verkiezen steeds een persoonlijke en betrokken aanpak.
  • Onze aanwervingstools zorgen ervoor dat we als recruitment bureau voor managers en engineers een stapje voor hebben. Zo kunnen we gedragsanalyses en potentieel-inschattingen uitvoeren.
  • Naast de algemene rekruteringsfunctie adviseren we onze klanten over het aanwervingsbeleid en rekruteringscommunicatie dat in gebruik is.

We helpen zowel bedrijven als kandidaten op de arbeidsmarkt

Binnen VP Recruitment zijn we een partner voor zowel onze klanten als voor ervaren kandidaten die hun carrière een stapje hoger willen brengen. Vanuit ons kantoor in Antwerpen helpen we bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals nucleair, chemie, farmacie, life sciences, medical, machinebouw, consulting, automatisering…

 

Samenwerken met ons recruitment bureau voor managers en engineers?

Bent u overtuigd van de efficiënte werking van ons executive search en headhunting bureau voor o.a. ict & it profielen? Of wilt u meer informatie over onze manier van werken? Contacteer ons.

recruitment bureau voor managers en engineers